KONTAKT

Liker du måten jeg foreviger kjærligheten med kamera mitt?

Har du satt dato for bryllupet ditt og lurer på om jeg er tilgjengelig?

Send meg en melding så kan ta en uforpliktende prat på teams!

DESTINASJONSBRYLLUP

kr 50 000,-

Dere drømmer om et bryllup i utlandet og har allerede satt i gang planleggingen. Det er viktig for dere at bildene fra bryllupet gjenspeiler dere og dagen deres. Og dere vil gjerne ha med favoritt-fotografen fra Norge! Hvis det er meg så vil jeg høre mer om dere og dagen deres!

 

Ved destinasjonsbryllup er jeg sammen med dere i flere dager og har derfor anledning for å bookes til fotograferinger i forkant eller etterkant av selve bryllupsdagen. Da kan vi benytte oss av de beste lokasjonene på stedet. Vi kan ta bilder i soloppgang eller solnedgang dagen før, så dere får mer tid til å nyte selveste bryllupsdagen uten å sette av så mye tid til foto.

Dere får:

 • 10 timer fotografering slik at dere ikke går glipp av noen øyeblikk på bryllupsdagen!

 • 500 ferdigredigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med venner og kjente på en enkel måte.

 • Bryllupsguide som kan hjelpe dere med planlegging av den store dagen. 

 • For å gjøre fotograferingen din perfekt for turen, har jeg også inkludert en times solnedgangsfotografering dagen før bryllupsdagen! Ta med en vakker kjole ekstra, og la oss skape magi ved solnedgang!

 • Kjærestefotografering i Kristiansand i forkant av bryllupet dersom dere ønsker det. Det er alltid kjekt å få øvd seg litt på forhånd og veldig hyggelig at vi blir bedre kjent!

 • Reise/overnatting for fotograf er inkludert i prisen.

 

Send meg en melding og fortell meg om deres planer for bryllup i utlandet!

R6AG0852.jpg
201A6816_edited.jpg

HELDAGS

kr 35 000,-

Heldagsfotografering i 10 timer. Dette er pakken for dere som ønsker at fotografen er med dere fra morgen til kveld og foreviger øyeblikkene dere aldri vil glemme. Velger dere denne pakken er dere sikret dokumentering av alle vakre glimt fra den store dagen deres.

Dere får:

 • 10 timer fotografering slik at dere ikke går glipp av noen øyeblikk.

 • 500 ferdigredigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med venner og kjente på en enkel måte.

 • Bryllupsguide som kan hjelpe dere med planlegging av den store dagen. 

 • Kjærestefotografering i Kristiansand i forkant av bryllupet dersom dere ønsker det. Det er alltid kjekt å få øvd seg litt på forhånd og veldig hyggelig at vi blir bedre kjent!

Fortell meg om den fantastiske dagen deres!

Send meg en melding så kan vi bli litt bedre kjent. 

HALVDAGS

kr 26 000,-

Halvdagsfotografering i 5 timer. Dette er pakken for dere som ønsker at fotografen er med dere halve dagen og foreviger de vakreste øyeblikkene dere aldri vil glemme. Dere velger selv når på dagen dere ønsker å bruke de fem sammenhengende timene.

Dere får tilsendt en fotoguide som kan hjelpe dere med planlegging av den store dagen. 

Dere får:

 • 5 timer fotografering som dekker
  forberedelser - vielse og portrettbilder

 • 200 ferdigredigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med venner og kjente på en enkel måte.

 • Bryllupsguide som kan hjelpe dere med planlegging av den store dagen. 

 • Kjærestefotografering i Kristiansand til halv pris. 

NB: Denne pakken er kun tilgjengelig utenom høysesongen, fra november til april. 

R6AG9850.jpg

FAQ

HVOR LENGE I FORVEIEN BØR VI BOOKE?
Hovedsesongen fra mai-sept er spesielt populær for bryllupsfotografering, så det er lurt å booke meg så snart dere har bestemt dere for dato. 

HVORDAN BOOKER VI DEG SOM BRYLLUPSFOTOGRAF?

Send meg en mld for å høre om jeg er ledig på datoen deres. Fortell meg gjerne litt mer om dere og om dagen deres. Så avtaler vi et uforpliktende møte på teams for å bli bedre kjent. Det er viktig for meg at både dere og jeg føler at det er en god match før vi inngår noen avtale om kontrakt. 
Et reservasjonsgebyr på 50% og signert kontrakt er såklart nødvendig for å booke deres bryllupsdag inn i min kalender. 


TRENGER DU OGSÅ MAT I BRYLLUPET?
Når jeg er med dere i 6t eller mer er det en forventning om at jeg også får en liten matrett. Jeg er takknemlig for enkel mat så lenge det er vegetarisk.

REISER DU FOR BRYLLUPSFOTOGRAFERING?
Jeg elsker å reise! Fotografering på nye lokasjoner gir meg så mye glede. Jeg har øye for de vakre detaljene og hvordan hver plass vil se ut gjennom mitt kamera. En fjelltur i vakkert landskap, et romantisk småbruk langt inne i dalen, en storby med mye liv eller eksotiske utenladsopplevelse. 
Jeg tar et tillegg på NOK 5000,- ink mva for reiser i Norge. Ta kontakt for mer info om utenlandsreiser!

KAN DU BLI MED I FLERE TIMER ENN PAKKEN INKLUDERER?

Det er klart jeg kan! Da avtaler vi dette på forhånd så blir jeg med dere de ekstra timene dere ønsker. Jeg tar NOK 1500,- per påbegynte halvtime.

VIL DU HJELPE OSS MED Å FINNE FOTOLOKASJON?
Klart jeg vil! Jeg har vært på mange forskjellige lokasjoner og deler dem gjerne med dere. Når jeg drar til helt nye områder eller landsdeler, bruker jeg fordelene vi har av internett for å lete meg frem til de beste lokasjonene. Mange brudepar ønsker også å ta seg en liten biltur sammen å se på lokasjoner de kunne tenke seg.

HVA GJØR DEG ANNERLEDES SOM FOTOGRAF?
Jeg ønsker at mine bilder skal være en unik blanding av kunst, dokumentering av øyeblikk slik de er, moderne - men samtidig tidløst og selvsagt gi et naturlig uttrykk. Jeg bruker naturlig lys så lenge det lar seg gjøre - for å skape romantiske og myke bilder. Jeg er opptatt av at fotografering skal være morsomt og behagelig for dere og vil veilede dere gjennom fotograferingen. 

 

HVA HVIS DET REGNER PÅ BRYLLUPSDAGEN?
Som ekte fagfolk tilpasser jeg meg og flyter med hendelser som kan skje på dagen, inkludert dårlig vær. Jeg har alltid tanker om alternative steder klar for vår fotografering. Vått vær kan også skape magi i bildene, da vi finner ut at regnet virkelig får fram fargene i landskapet. Det kan gi noen fantastiske refleksjoner og stemningen blir ekte og
herlig.

HVILKET KAMERAUTSTYR BRUKER DU?

Jeg bruker profesjonelt kamerautstyr og objektiver fra Canon. Jeg har alltid med meg ekstra kamera, objektiver og mange ekstra batterier og minnekort. Mitt utstyr blir regelmessig oppdatert for å sikre at dere får de beste bildene

 

ER DET NOE ANNET DERE LURER PÅ?
JEG SVARER DERE GJERNE PÅ ALLE SPØRSMÅL DERE HAR I
FORBINDELSE MED BRYLLUPSFOTOGRAFERINGEN.

BRYLLUPSFOTOGRAF PÅ SØRLANDET /BRYLLUPSFOTOGRAF I NORGE / Adelegphotography