Bryllupsfotografering

12 TIMER  (heldags utvidet) 

32 000kr inkludert moms.

Heldagsfotografering. Jeg er med dere i 12 timer, fra morgen til kveld og fanger de vakre øyeblikkene dere aldri vil glemme. Frokost – frisør – sminke – vielse – portrettfoto – middag – fest. Det inngår 400 redigerte bilder som leveres til dere i farge og sorthvitt. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. 

(Kan bookes hele året)

Ta kontakt her for å booke bryllupsfotografering.

10 TIMER  (heldags) 

30 000kr inkludert moms.

Heldagsfotografering. Jeg er med dere i 10 timer og fanger de vakre øyeblikkene dere aldri vil glemme. Frokost – frisør – sminke – vielse – portrettfoto – middag – fest. Det inngår 300 redigerte bilder som leveres til dere i farge og sorthvitt. Dette er minner for livet som dere vil glede dere stort over å se tilbake på i ettertid.  Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. 

KUNDENS FAVORITT!

Ta kontakt her for å booke bryllupsfotografering.

5 TIMER (halvdags)

22 000kr inkludert moms

Halvdagsfotografering. Jeg blir med i 5 timer av den vakre dagen deres. Her får vi tatt bilder av det meste på denne store dagen. Dere velger selv hvilke 5 timer av dagen dere ønsker å ha meg med som fotograf. De fleste ønsker å ha fotograf til forberedelser – vielse – portrettfoto eller vielse – portrettfoto – middag. Det inngår 200 redigerte bilder som leveres i farge og sorthvitt. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. 

Ta kontakt her for å booke bryllupsfotografering.

Hvordan vil dere forevige minnene fra den vakreste dagen i livet deres? 
Deres bryllupsdag er unik og dere bildene vil gi dere minner for alltid. Det er viktig at bildene gjenspeiler dere og at dere tar del i planleggingen av fotograferingen. Dere vil føle dere trygge og ivaretatt under fotograferingen på denne fine dagen. Kanskje dere har planen klar for hvordan denne dagen skal være. Ser dere for dere et stort bryllup eller et lite og intimt bryllup i et vakkert, eventyrlig landskap? 

Fortelle meg mer om den fantastiske dagen deres. Send meg en melding så kan vi bli litt bedre kjent. 

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography

Adele_G_Photopgraphy_Logo_60%_black.png

Adele Grosås

Mail: adelegrosaas@outlook.com

Tlf: 48155914

Org nr: 915574092

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now