Bryllupsfotografering

12 TIMER  (heldags utvidet) 

32 000kr inkludert moms.

Heldagsfotografering. Jeg er med dere i 12 timer, fra morgen til kveld og fanger de vakre øyeblikkene dere aldri vil glemme. Frokost – frisør – sminke – vielse – portrettfoto – middag – fest. Det inngår 400 redigerte bilder som leveres til dere i farge og sorthvitt. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. 

(Kan bookes hele året)

Ta kontakt her for å booke bryllupsfotografering.

10 TIMER  (heldags) 

28 000kr inkludert moms.

Heldagsfotografering. Jeg er med dere i 10 timer og fanger de vakre øyeblikkene dere aldri vil glemme. Frokost – frisør – sminke – vielse – portrettfoto – middag – fest. Det inngår 300 redigerte bilder som leveres til dere i farge og sorthvitt. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. 

(Kan bookes hele året)

Ta kontakt her for å booke bryllupsfotografering.

5 TIMER (halvdags)

20 000kr inkludert moms

Halvdagsfotografering. Jeg blir med i 5 timer av den vakre dagen deres. Her får vi tatt bilder av det meste på denne store dagen. Dere velger selv hvilke 5 timer av dagen dere ønsker å ha meg med som fotograf. De fleste ønsker å ha fotograf til forberedelser – vielse – portrettfoto eller vielse – portrettfoto – middag. Det inngår 200 redigerte bilder som leveres i farge og sorthvitt. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. 

(Kan bookes hele året)

Ta kontakt her for å booke bryllupsfotografering.

En konsultasjon/veiledning der vi planlegger fotograferingen inngår i pakkene. Konsultasjon kan skje via nett/mobil eller i møte med fotograf. Bildene kan anvendes fritt av brudeparet, men skal inneholde informasjon om hvem som er fotograf dersom de deles på nett. Timene for fotograferingen er samlet og kan ikke deles opp.

 

Bildene leveres på en minnepenn eller i eget fotogalleri på nett når de er ferdigbehandlet og faktura er betalt.

Jeg bor i Kristiansand og alle reisekostnader regnes ut i fra det. Evt. kostnader til overnatting kommer i tillegg. Transportkostnader-  avstand med bil regnes med et tillegg på 8kr per km. Jeg har også mulighet til å ta forlovelsesbilder og lage kortfilm fra bryllupet. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Ta kontakt her for å booke bryllupsfotografering.

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography

Adele Grosås

Mail: adelegrosaas@outlook.com

Tlf: 48155914

Org nr: 915574092

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now