Familiefotografering

Familiefotografering av storfamilien( inntil 20 personer)

6000kr inkludert moms

Samle storfamilien til en fotografering. Vi setter av god tid så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og barnebarn. Bildene kan vi ta i forbindelse med konfirmasjoner, dåp og andre begivenheter, eller en annen fin dag dere ønsker å samle storfamilien. I denne pakken kan storfamilien samles og ta noen bilder samlet og noen bilder av hver familie for seg. Familiebilder er minner for livet og det er gøy å se tilbake på ettersom man forandrer seg med årene. Dette er en fantastisk fin gave å gi til de eldste i familien, de setter ekstra pris på å kunne ha et godt minne der dere alle er samlet. Dere kan velge hvor dere ønsker å ta bildene og ønsker dere noen tips så hjelper jeg gjerne.  Dette er også en fin pakke å velge dersom to familier ønsker å ta familiebilder sammen og hver for seg.

Tid:  80min, inkluderer 50 redigerte bilder i farge + sorthvitt. Fotografering på avtalt sted til avtalt tid. 
Bildene leveres i et privat web-galleri på nettet. 

Familiefotografering av kjernefamilien

4000kr inkludert moms

 Samle foreldre og barn og ta bilder som vil gi dere minner for livet og som er gøy for barna å se tilbake på når de blir eldre. Dere kan velge hvor dere ønsker å ta bildene og ønsker dere noen tips så hjelper jeg gjerne. 

Tid: 60min, inkluderer 30 redigerte bilder i farge + sorthvitt. Fotografering på avtalt sted til avtalt tid. 
Bildene leveres i et privat web-galleri på nettet. 

Ta kontakt HER for å booke fotografering.

Valg av klær?

Mange lurer på hva de skal ha på seg i forbindelse med familiefotografering. Penklær eller vanlige klær - Det viktigste er at alle kler seg i noe de er komfortable i og som gjenspeiler dere. Velg farger og klær som passer for årstiden og lokasjonen og gjerne en fargeskala der dere fargene deres passer godt sammen. Varierte farger er fint, men alt for mange ulike farger sammen kan virke rotete. Er det vanskelig å planlegge antrekk så hjelper jeg dere gjerne!

fotograf Kristiansand / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography