• Adele Grosås

Familiefotografering på Hamresanden

Dere som følger godt med har nok skjønt at Hamresanden er blitt en favoritt lokasjon. Der er det like fint i strålende sol, solnedgang, overskyet eller om det drypper litt. Like fint året rundt. Jeg liker også svært godt at plassen er tilrettelagt med flate stier og det er lett å komme seg rundt. En lokasjon med flere muligheter i bakgrunner og egen lekeplass for barna!
En god følelse av fotograferingen.


Ikke alle mennesker er like vant til å bli tatt bilder av. Men hvis vi har det gøy sammen og gjør noe dere liker å gjøre sammen så blir det alltid fint på kamera. Jeg er der og fanger øyeblikkene og vil at dere alle skal ha en god følelse etter at vi er ferdig.


Tips:

Kle dere gjerne i farger som passer fint sammen. Store mønster og logoer er lurt å styre unna. Jordfarger og generelt duse farger som du finner i naturen er veldig fint på kamera! Spør meg gjerne hvis dere lurer på noe om valg av klær.


Vi tar bilder av alle samlet, foreldre alene, barna alene og alle kombinasjoner dere ønsker! Vi kan veksle mellom ulike bakgrunner på lokasjonen dere ønsker å ta bildene. Når barna er med på fotograferingen blir det meste styrt av dem så hvis lillesøster trenger en pause så får hun lov til det. Det er viktig at de får en positiv opplevelse og har det gøy! Ofte er det lurt å ta bilder av barna helt alene først og så sammen med foreldrene. Vi tar det i deres tempo og det er alltid ekstra gøy når dere kan bla igjennom galleriet sammen etterpå!


Vi forandrer oss mye gjennom livet, både store og små og det er så fint å kunne fryse øyeblikk som dette - så varer de evig!


Vil du bestille en familiefotografering hos meg så heter det klassisk portrettfotografering!

Gleder meg til å forevige minnene deres også! Ta kontakt med meg på knappen under.
27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle