• Adele Grosås

Fotografering i hjemmestudio

I dag var leiligheten ryddet og klar for å ta imot to søte små søsken. Det er så herlig når søsken tar bilder sammen. Storesøster var virkelig stolt over sin tre uker gamle lillebror! Tenk så heldig hun er som skal få lov til å dele livet sitt med han!Det er så koselig når dere kommer hjem til meg og vil ta bilder i mitt hjemmestudio. Det var en idè jeg fikk mens jeg selv gikk hjemme i permisjon med Ajax. Jeg testet ut lys og muligheter med han som modell og kom frem til at mitt hjem egner seg godt for naturlige fotograferinger i hjemmet! Det er så hyggelig når minnene er ekte og litt sånn som hverdagen er ellers!


Så her er det bare å føle seg som hjemme! Og ta livet med ro - vi skal jo kose oss på fotografering! Jeg setter alltid av 2-3t når det er en nyfødt med i bildene for de trenger gjerne en del kose pauser innimellom alle knips!

Det kan være lurt å ta med seg besta eller pappa sånn at storesøster kan få lov til å gå på lekeplassen når lillebror er foran kamera alene. Så tar vi bilder av de større barna alene først, deretter søsken sammen og til slutt nyfødt alene.


Du er hjertelig velkommen til hjemmestudioet mitt for naturlig søskenfoto eller nyfødtfoto.

Hvis du vil gjøre fotograferingen enda mer personlig så kan jeg komme hjem til deres hus og ta bildene der!


Hvis dere ønsker å ha med foreldre også i bildene så kan det være en fordel å ta dem ute i naturen for å ha flere muligheter og variasjon!


Send meg gjerne en melding hvis du lurer på noe om fotografering hjemme hos meg!43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle