• Adele Grosås

HØST MINIS

Oppdatert: 6. nov.

Søndag 02.10.22 vil jeg arrangere minifotografering ute! Dette er perfekt for deg som ønsker en kortere fotografering med deg og dine! Denne gangen finner fotogaferingen sted på Hamresanden - I mine favoritt omgivelser i Kristiansand. Vi møtes på den store parkeringsplassen og jeg vil vise dere vei videre.


Fotograferingen vil vare i 15min, Inkluderer 3 redigerte bildefiler, Pris NOK 1498,-

Jeg drømmer om en dag uten regn, fine høstfarger og behagelig temperatur. Siden fotograferingen finner sted i oktober er det lurt å kle seg etter vær forholdene! Naturlige jordfarger uten for store logoer eller mye mønstre er å anbefale. Duse farger i brun, offwhite og grønn er helt perfekt! Ull er gull og hjemmestrikk gjør seg helt nydelig på fotografering! Men det aller viktigste er at dere alle føler dere vel! Naturen får lov til å være bakgrunn på fotograferingen og deres fine familie blir i fokus i bildene.


Jeg tar med meg krakken på første bildet og sengen på bildet under, samt noen tepper.

Jeg velger ut et perfekt område for fotograferingen og ber dere om å møte meg når det er deres tur til å ta bilder. Det blir kun få ledige tidspunkter for fotografering og første mann til mølla for å booke tid!


10:20

10:40 - booket

11:00 - booket

11:20 - booket

11:40 - booket

12:10 - booket

12:30 - booket

12:40


272 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle