• Adele Grosås

JULEMINIS

Oppdatert: 6. nov.*LØRDAG 05.11.22 vil jeg arrangere minifotografering ute (NB: fotograferingen er endre til lørdag i stedet for søndag pga været!) Dette er perfekt for deg som ønsker en kortere fotografering med deg og dine! Denne gangen finner fotogaferingen sted på et jorde med grantrær i alle retninger. Perfekt for litt julestemning, spør du meg!


Jeg drømmer om en dag uten regn og skulle det bli helt krisevær denne dagen så blir fotograferingen flyttet. Siden fotograferingen finner sted i november er det lurt å kle seg etter vær forholdene! Naturlige jordfarger uten for store logoer eller mye mønstre er å anbefale. Duse farger i brun, offwhite og grønn er helt perfekt! Ull er gull og hjemmestrikk gjør seg helt nydelig på fotografering! Men det aller viktigste er at dere alle føler dere vel! Naturen får lov til å være bakgrunn på fotograferingen og deres fine familie blir i fokus i bildene.
Fotograferingen vil vare i 15min, Inkluderer 3 redigerte bildefiler, Pris NOK 1498,-


Jeg tar med meg en krakk som passer perfekt for 2 barn, noen tepper og hjemmestrikka NISSELUER!


Jeg sender dere adressen til området for fotograferingen og ber dere om å møte meg når det er deres tur til å ta bilder.
TIDSPUNKTER:

13:00 - booket!

13:20 - booket!

14:20 - booket!

14:40 - booket!


Send meg en melding via kontaktskjema her, melding på instagram eller sms til 48155914 for å holde av en tid! Merk meldingen med juleminis. Gleder meg til å treffe dere <3

210 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle