top of page

Kamilla og Vegards Eventyrlige Bryllup på Mannskapsmessa i Kristiansand


Det er noe magisk med kjærlighetens feiring, og Kamilla og Vegard sitt bryllup var intet unntak. Fra forberedelsene på Caledonien Hotel i Kristiansand til de siste dansetrinnene på Mannskapsmessa på Odderøya, var det en dag fylt med skjønnhet, glede og uforglemmelige øyeblikk.
Kamilla hadde drømt om denne dagen, og hver detalj var nøye planlagt. Brudesuiten på Caledonien Hotel var fylt med latter, tårer og øyeblikk av ren lykke når hun stelte seg sammen med sine nærmeste venninner og forlovere. Det var en tid med forventning og spenning, hvor hjertene deres banket i takt med forventningen til det som skulle komme.Den vakre vielsen fant sted i Flekkerøy kirke, en nyrenovert perle. Det var her Vegard vokste opp, og å utveksle løftene deres i denne majestetiske kirken føltes som å knytte fortiden sammen med fremtiden.

Etter seremonien vendte brudeparet hjemover, til Andøya, hvor bryllupsbildene ble tatt med havet og naturen som bakteppe. Det var et øyeblikk av ro og skjønnhet midt i bryllupsdagens hektiske rytme. Det var den perfekte bakgrunn for deres bryllupsbilder og et sted hvor de har mange gode minner sammen.
Brudeparet hadde planlagt et uforglemmelig bryllup på Mannskapsmessa i Kristiansand. De ble møtt av gjester som dannet to rekker for å ønske dem velkommen som nygifte. Kakefesten utenfor lokalet var en perfekt anledning til starte festen og skape minner sammen og mingle før de skulle inn i festlokalet.

Mannskapsmessa var omgjort til et paradis for feiring, med dekorasjoner som bar preg av kjærlighet. Maten var en nytelse for ganen, og kakene kom i alle fantastiske smaker. Brudeparets taler til hverandre fylte rommet med følelser, og gjestene løftet glassene i ære av deres kjærlighet. Toastmasterne sørget for en flytende og festlig atmosfære.

Ved solnedgang ble brudeparet med ut på plenen utenfor Mannskapsmessa for å ta fantastiske bilder av dem mens solen var på vei ned. Fotograferingen ble gjennomført i løpet av 15min mens gjestene hadde pause under middagen.Utover kvelden ble det fyrt opp fyrverkeri under stjernehimmelen etterfulgt av en dansefest som varte til langt på natt. Diskolys og DJ med festmusikk skapte en stemning av ren glede og energi, og brudevalsen var et øyeblikk av ren romantikk midt i det pulserende livet på dansegulvet.Kamilla og Vegards bryllup var ikke bare en feiring av deres kjærlighet, men også en påminnelse om at når to hjerter slår som ett, kan magien virkelig skje. La oss heve våre glass for dette fantastiske paret, og ønske dem et liv fylt med enda flere øyeblikk av ren kjærlighet, glede og eventyr.


Skål for Kamilla og Vegard! 🥂❤️

コメント


bottom of page