Prisliste

Hei! Så hyggelig at du ønsker å bruke meg som fotograf.

Dette er min store lidenskap og jeg elsker å få lov til å forevige minnene til andre. For meg er det viktig at du har det gøy under fotograferingen og sitter igjen med gode minner fra dette. Det er ikke alle som er vant til å bli tatt bilder av, men jeg får stadig høre at jeg er flink til å få andre til å føle seg trygge foran kamera! Så det er bare å glede seg, for det gjør jeg!

...

 

Bryllupsfotgrafering

3T Kort fotografering

10 000kr inkludert moms

Ønsker dere fotograf kun til hovedfotografering er dette pakken dere velger. Jeg møter i vielsen og tar bilder der, så velger dere etterpå en eller to lokasjoner som vi drar og tar bilder på. Det inngår 70 redigerte bilder som leveres til dere i både sorthvitt og farge. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. Brudeparet får tilgang på alle bildene jeg har tatt og kan være med å velge ut noen av dem jeg skal redigere. 

(Denne pakken er IKKE tilgjengelig i hovedsesongen juni-juli-august)

 

...

5 TIMER (halvdags)

16 250kr inkludert moms

Halvdagsfotografering. Jeg blir med i 5 timer av den vakre dagen deres. Her får vi tatt bilder av det meste på denne store dagen. Dere velger selv hvilke 5 timer av dagen dere ønsker å ha meg med som fotograf. De fleste ønsker å ha meg med på forberedelser – vielse – portrettfoto eller vielse – portrettfoto – middag. Det inngår 200 redigerte bilder som leveres i farge og sorthvitt. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. Brudeparet får tilgang på alle bildene jeg har tatt og kan være med å velge ut noen av dem jeg skal redigere.

(Kan bookes hele året)

 

...

10 TIMER  (heldags) 

27 500kr inkludert moms.

Heldagsfotografering. Jeg er med dere i 10 timer, fra morgen til kveld og fanger de vakre øyeblikkene dere aldri vil glemme. Frokost – frisør – sminke – vielse – portrettfoto – middag – fest. Det inngår 300 redigerte bilder som leveres til dere i farge og sorthvitt. Bildene får dere levert i et privat web-galleri på nettet. Brudeparet får tilgang på alle bildene jeg har tatt og kan være med å velge ut noen av dem jeg skal redigere.

(Kan bookes hele året)

 

...

En konsultasjon/veiledning der vi planlegger fotograferingen inngår i pakkene. Konsultasjon kan skje via nett/mobil eller i møte med fotograf. Bildene kan anvendes fritt av brudeparet, men skal inneholde informasjon om hvem som er fotograf dersom de deles på nett. Timene for fotograferingen er samlet og kan ikke deles opp.

 

Bildene leveres på en minnepenn eller i eget fotogalleri på nett når de er ferdigbehandlet og faktura er betalt.

Jeg bor i Kristiansand og alle reisekostnader regnes ut i fra det. Evt. kostnader til overnatting kommer i tillegg. Transportkostnader-  avstand med bil regnes med et tillegg på 8kr per km. Jeg har også mulighet til å ta forlovelsesbilder og lage kortfilm fra bryllupet. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

 

...

Portrettfotografering

Enkeltportrett (1 person)
1900kr inkludert moms

Ønsker du å ta bilder av en person. Bildene kan vi ta ute i naturen eller hjemme hos deg. Det kan være portretter av deg selv, 1års bilder, konfirmant, nyfødtfotografering mm. Tid: 45min, , inkulderer 20 redigerte bilder i sorthvitt + farge. Fotografering på avtalt sted til avtalt tid. Fotografen velger ut de beste bildene og dere får dem levert på en minnepenn / fotogalleri over nettet.

...

Familiefotografering (1-5 personer)

3100kr inkludert moms

Ønsker du bilder av sammen med de som står deg nærmest? Det kan være familiefotografering, kjærestefoto, forlovelsesfoto, bilder av dine besteforeldre mm. Tid: 60min, inkluderer 40 redigerte bilder i farge + sorthvitt. Fotografering på avtalt sted til avtalt tid. Fotografen velger ut de beste bildene og dere får dem levert på en minnepenn / fotogalleri over nettet.

...

Bedriftsfotografering (max 10 personer)

3100kr inkludert moms

Ønsker du bilder av din bedrift? Fotografering av dine ansatte, både portrettbilder og fellesbilder av dine gode kollegaer. Tid: 60min, inkluderer 30 redigerte bilder i farge + sorthvitt. Fotografering på avtalt sted til avtalt tid. Fotografen velger ut de beste bildene og dere får dem levert på en minnepenn / fotogalleri over nettet.