PORTRETTFOTO

Bilder er minner for livet!

PORTRETTFOTO
KLASSISK

KR 6000,-

Dette er den mest populære portrettfoto pakken jeg tilbyr. Jeg hjelper dere gjerne med tips til vakre steder å forevige gode minner. Foto i studio er også en mulighet!

1 time fotografering

1 lokasjon

10 høyoppløselige filer

Digitalt galleri

PORTRETTFOTO 
PLUSS

KR 13 000,-

Velger dere denne pakken har vi bedre tid sammen og dere får flere bildefiler. Jeg hjelper dere med å planlegge  fotografering på forhånd slik at den blir akkurat som dere ønsker. 

1t, 30min fotografering

1 lokasjon

40 høyoppløselige filer

Digitalt galleri

TILBUD!

BESTILL TO ULIKE PORTRETTFOTO

 INNEN 6MND

OG FÅ 20% AVSLAG PÅ PORTRETTFOTO

NR 2.

4Z7A6043.jpg
4Z7A6043.jpg

GRAVID

Ventetiden er vakker og det er en fin tid å se tilbake på med flotte foto minner. Dere har kanskje sett for dere et sted hvor dere ønsker å ta disse bildene, eller kanskje dere har noen tanker om hvordan det skal se ut.

Mange ønsker å ta bildene rundt uke 28, nå er magen synlig og det ikke er lenge til den lille skatten kommer til verden. Det er helt opp til dere når dere ønsker å forevige denne fine tiden. 

Jeg har 50 kjoler til utlån med noe for enhver størrelse og smak.

NYFØDT

Gratulerer så mye med det et nytt familiemedlem.

Innen 2 uker er gått har det skjedd mye og det tas bilder av den nyfødte så snart som mulig. Og hvis dere ikke fikk tid i løpet av de første ukene så er det aldri for sent! Det er en travel tid med mange nye inntrykk og jeg vil gjøre mitt beste for å tilrettelegge etter deres og barnets behov.

 

Bildene kan vi ta hjemme hos dere så barnet kan føle seg trygt og ivaretatt. Det er også helt nydelig å ta bildene ute der naturen blir en vakker bakgrunn til disse bildene. Jeg har studio tilgjengelig dersom dere ønsker å benytte dette.

R6AG2293.jpg
4Z7A9951.tif

ENKELTPORTRETT

Det er klart vi kan ta bilde av bare en person også. Store og små er hjertelig velkommen foran mitt kamera. 6mnd-, 9mnd- og 12mnd- alder er populære for fotograferinger. 

 

Ser du for deg en lokasjon ute i naturen, eller kanskje du ønsker å ta bilder i et mer urbant bymiljø? Det er også mulighet for å ta bildene hjemme hos deg eller i et lokale du har sett for deg. 

 

Jeg har studio tilgjengelig dersom dere ønsker å benytte dette.

KJÆRESTER

Så heldig du er som har funnet et menneske som gjør deg lykkelig og som gjør livet ditt enda bedre. Gode minner og vakre øyeblikk sammen vil dere selvfølgelig forevige. Bildene kan vi ta ute i naturen eller hjemme hos dere.

4Z7A2775.jpg
familiefotograf kristiansand.jpg

FAMILIEFOTO

Samle familien og ta bilder som vil gi dere minner for livet - og som er gøy for barna å se tilbake på når de blir eldre.

 

Dette er en fantastisk fin gave å gi til de eldste i familien, de setter ekstra pris på å kunne ha et godt minne der dere alle er samlet.