Portrettfoto

R6AG2363.jpg

Klassisk Portrettfoto

Fotografering 60min,
inkludert 5 bilder.

Passer utmerket til familiefotografering, foto av barn eller søsken, kjærestefoto eller enkeltportretter.

Pris 3998,- ink mva.

R6AG6719.jpg

Informasjon

Så gøy at du ønsker å forevige minner i bilder! Bildene har verdi for deg og dine resten av livet. Fotografering med meg skal være en god opplevelse. De færreste av oss er vant til å bli tatt bilder av, men hvis vi har det gøy sammen og gjør noe dere liker å gjøre sammen så blir det alltid fint på kamera. Jeg er der og fanger øyeblikkene og vil at dere alle skal ha en god følelse etter at vi er ferdig.

Hvordan booke portrett foto?

Send meg en melding via kontaktskjema og fortell meg hvem du ønsker å ta bilder av. Er det familien, barna, deg og kjæresten, gravidbilder eller nyfødt? Fortell meg gjerne hvilke ønsker du har for fotograferingen. Etter dialog sender jeg dere kontrakt på mail og holder av tiden for dere!

 

Hjemmestudio

Jeg har et koselig og enkelt hjemmestudio som passer for fotografering av de minste i familien og kommer også gjerne hjem til dere for en naturlig nyfødtfotografering.

 

Valg av bilder

Etter fotograferingen vil jeg levere et digitalt visnings-galleri der du selv velger ut dine favorittbilder. Når du har sett gjennom de fine bildene vi har tatt av dere gir du meg beskjed hvor mange bildefiler du ønsker å kjøpe fra fotograferingen. Det er mulig å kjøpe flere bildefiler enn det som allerede er inkludert i pakken. Se mer informasjon om priser under. Bildene leveres i høy oppløsning, redigert i farge og sorthvitt.

Ekstra bilder kan kjøpes i tillegg:

+ 5 bilder     - kr 2000,-

+ 10 bilder   - kr 3600,-

+ 20 bilder  - kr 7000,-

+ 30 bilder  - kr 10 000,-

Var det minifotografering du ønsket deg?

Trykk på knappen for å lese mer og melde deg på juleminis 2023!

Kontakt

Skriv gjerne all informasjon du tror kan være nyttig for meg å vite om dere og ønsker rundt fotograferingen. 

Takk for at du tar kontakt!