Portrettfoto

Så gøy at du ønsker å forevige minner i bilder! Bildene har verdi for deg og dine resten av livet. Fotografering med meg skal være en god opplevelse. De færreste av oss er vant til å bli tatt bilder av, men hvis vi har det gøy sammen og gjør noe dere liker å gjøre sammen så blir det alltid fint på kamera. Jeg er der og fanger øyeblikkene og vil at dere alle skal ha en god følelse etter at vi er ferdig.

Hvordan booke portrett foto?

Send meg en melding via kontaktskjema og fortell meg om hvilken type fotografering du ønsker å booke. Dersom du er i tvil kan du gjerne skrive dette så vil jeg anbefale en fotografering ut i fra det du beskriver. Klassisk portrettfotografering er en vanlig times fotografering. Du booker kun tid til fotografering i første omgang. Etter fotograferingen vil jeg levere et digitalt visnings-galleri der du selv velger ut dine favorittbilder. Når du har sett gjennom de fine bildene vi har tatt av dere gir meg beskjed hvor mange bildefiler du ønsker å kjøpe fra fotograferingen. Bildefilene leveres i høy oppløsning, redigert i farge og sorthvitt.

 

Ønsker du å booke portrett bryllupsfotografering så er minstepris med inkludert 30 bildefiler 1298,- ink mva. Av erfaring ønsker kunder ofte å kjøpe flere bildefiler i tillegg til disse. Dette kan kun bookes på en ukedag.

Bildepakker:

5 bildefiler     - kr 2000,-

10 bildefiler   - kr 4000,-

20 bildefiler  - kr 8000,-

30 bildefiler  - kr 11 000,-

Kontakt

Skriv gjerne all informasjon du tror kan være nyttig for meg å vite om dere og ønsker rundt fotograferingen. 

Takk for at du tar kontakt!