top of page
R6AG9747.jpg

Gratulerer med bryllupsplaner!

Dere har planlagt en fantastiskt bryllupsdag og dere ønsker å forevige øyeblikkene fra morgen til kveld. Bildene har stor verdi for dere nå og for alltid. Det er viktig for dere at bildene fra bryllupet er en autentisk fortelling om dagen deres. Bildene skal gi dere en god følelse og dere skal kunne kjenne igjen stemningen når dere ser tilbake på dem. Naturen og omgivelser ute kan gjerne ta del i dagen deres så langt det lar seg gjøre. Dere ønsker en fotograf som er lett å bli kjent med, som får dere til å føle dere vel foran kamera og som gir alt for at dere skal sitte igjen med de vakreste minnene fra dagen deres. Dere vil nyte hvert sekund av dagen sammen og ser derfor etter en erfaren bryllupsfotograf som er lidenskapelig opptatt av å dokumentere en av de fineste dagene i livet deres! Dere ønsker en dag fylt med glede og positiv stemning fra morgen til kveld!

...Hvis dette hørtes ut som deres ønsker så vil jeg høre mer om deres kjærlighetshistorie og dagen deres! 

AUTENTISKE, LIVLIGE, VARME OG STEMNINGSFULLE MINNER 

R6AG4483.jpg

WEEKEND

Dere har planlagt en bryllups-helg med de fineste menneskene dere vet om. Dere er opptatt av å ta vare på minnene fra morgen til kveld. Dessuten ønsker dere gjerne å ta noen bilder på dagen før/etter selve bryllupet. Da har dere nemlig planlagt en hyggelig sammenkomst med gjestene og det hadde vært så fint om disse øyeblikkene også får ta del i bryllupsalbumet!  Det er vakre omgivelser der dere skal gifte dere og dere vil gjerne at omgivelsene får ta del i deres dag. 

Weekend pakken inkluderer:

 • Totalt 13 timer fotografering er inkludert i løpet av deres bryllups-weekend! 

 • Fotografen er tilgjengelig i hele deres bryllups weekend slik at dere skal få vakre bilder av alt dere har planlagt.

 • Minimum 600 redigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.

 • Bryllupsguide som kan hjelpe dere med planlegging av den store dagen. 

 • Dere får halv pris på kjærestefotografering i Kristiansand i forkant av bryllupet dersom dere ønsker det. Det er fint å få øvd seg litt på forhånd og veldig hyggelig at vi blir bedre kjent!

 • Reise/overnatting to netter for fotograf er inkludert i prisen.

 

HELDAGS

 • 10 timer fotografering slik at dere ikke går glipp av noen øyeblikk på bryllupsdagen.

 • 500 redigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.

 • Bryllupsguide som kan hjelpe dere med planlegging av den store dagen. 

 • Dere får halv pris på kjærestefotografering i Kristiansand i forkant av bryllupet dersom dere ønsker det. Det er fint å få øvd seg litt på forhånd og veldig hyggelig at vi blir bedre kjent!

R6AG0136.jpg
R6AG9639.jpg

LITEN HELDAGS

 • 8 sammenhengende timer fotografering på dagen deres. Dere velger selv hvilke timer dere ønsker å dokumentere.

 • 300 redigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.

 • Bryllupsguide som kan hjelpe dere med planlegging av den store dagen. 

Image by Camille Brodard

BESTILL DIN DRØMMEFOTOGRAFERING

Fortell meg gjerne mer om dere to!

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

HVORDAN BOOKER VI DEG SOM BRYLLUPSFOTOGRAF?

Send meg en mld for å høre om jeg er ledig på datoen deres. Fortell meg gjerne litt mer om dere og om dagen deres. Så avtaler vi et uforpliktende møte på teams for å bli bedre kjent. Det er viktig for meg at både dere og jeg føler at det er en god match før vi inngår noen avtale om kontrakt. 
Et reservasjonsgebyr på 50% og signert kontrakt er såklart nødvendig for å booke deres bryllupsdag inn i min kalender. 

HVOR LENGE I FORVEIEN BØR VI BOOKE?

Hovedsesongen fra mai-sept er spesielt populær for bryllupsfotografering, så det er lurt å booke så snart dere har bestemt dere for dato. 

 

REISER DU FOR BRYLLUPSFOTOGRAFERING?
Jeg elsker å reise og gjør det gjerne for å forevige heldagsfoto! Fotografering på nye lokasjoner gir meg så mye glede. Jeg har øye for de vakre detaljene og hvordan hver plass vil se ut gjennom mitt kamera. En fjelltur i vakkert landskap, et romantisk småbruk langt inne i dalen, en storby med mye liv eller eksotiske utenladsopplevelse. Jeg tar et tillegg på NOK 6000,- ink mva for reiser i Norge. Ta kontakt for mer info om utenlandsreiser!

 

KAN DU BLI MED I FLERE TIMER ENN PAKKEN INKLUDERER?

Det er klart jeg kan! Da avtaler vi dette på forhånd så blir jeg med dere de ekstra timene dere ønsker.

Jeg tar NOK 1500,- per påbegynte halvtime.

 

HVILKET KAMERAUTSTYR BRUKER DU?

Jeg bruker profesjonelt kamerautstyr og objektiver fra Canon. Jeg har alltid med meg ekstra kamera, objektiver og mange ekstra batterier og minnekort. Mitt utstyr blir regelmessig oppdatert for å sikre at dere får de beste bildene

HVA GJØR DEG ANNERLEDES SOM FOTOGRAF?
Jeg ønsker at mine bilder skal være en unik blanding av kunst, dokumentering av øyeblikk slik de er, moderne - men samtidig tidløst og selvsagt gi et naturlig uttrykk. Jeg bruker naturlig lys så lenge det lar seg gjøre - for å skape romantiske og myke bilder. Jeg er opptatt av at fotografering skal være morsomt og behagelig for dere og vil veilede dere gjennom fotograferingen. 

 

HVA HVIS DET REGNER PÅ BRYLLUPSDAGEN?
Jeg tilpasser meg og flyter med hendelser som kan skje på dagen, inkludert dårlig vær. Jeg har alltid tanker om alternative steder klar for vår fotografering. Vått vær kan også skape magi i bildene, da vi finner ut at regnet virkelig får fram fargene i landskapet. Det kan gi noen fantastiske refleksjoner og stemningen blir ekte og herlig.

 

VIL DU HJELPE OSS MED Å FINNE FOTOLOKASJON?
Klart jeg vil! Jeg har vært på mange forskjellige lokasjoner og deler dem gjerne med dere. Når jeg drar til helt nye områder eller landsdeler, bruker jeg fordelene vi har av internett for å lete meg frem til de beste lokasjonene. 
Alle mine brudepar får tilsendt en fotoguide med tips til fotograferingen vi skal gjøre sammen!

KAN VI SPØRRE DEG OM TIPS TIL PLANLEGGINGEN?
Jeg hjelper dere mer enn gjerne! 
Alle mine brudepar får tilsendt en bryllups-guide der jeg har inkludert mange gode tips til planleggingen av dagen deres!

TRENGER DU OGSÅ MAT I BRYLLUPET?

Når jeg er med dere i 6t eller mer er det en forventning om at jeg også får en liten matrett. Jeg er takknemlig for enkel mat så lenge det er vegetarisk.

bottom of page