top of page
Adele Grosås bryllupsfotograf fra Kristiansand, Agder

Gratulerer med bryllupsplaner!

Dere er nå i gang med å planlegge en fantastisk bryllupsdag som passer perfekt for akkurat dere to. En dag som utstråler glede og positiv stemning fra morgen til kveld. Ønsket deres er å fange hvert eneste øyeblikk og sikre at bildene har en varig verdi, ikke bare i dag, men gjennom hele livet. Dere setter pris på autentiske bilder som gjenspeiler dagen deres på en genuin måte, og som lar dere gjenoppleve den samme stemningen når dere ser tilbake på dem.

Alt er planlagt til punkt og prikke. Dere ser etter en bryllupsfotograf som kan fange skjønnheten i omgivelsene og ta vare på disse detaljene som dere har lagt flid i. En fotograf som vil at dere skal kose dere og være dere selv. En som får dere til å slappe av og ha det gøy! Viktigst av alt, dere ønsker en fotograf som ikke bare er faglig dyktig, men også en person som gjør dere komfortable foran kameraet. Dere leter etter noen som virkelig engasjerer seg og legger sin lidenskap i å skape minner for livet.

Hvert sekund av bryllupsdagen skal nytes, og dere er derfor på utkikk etter en erfaren bryllupsfotograf som kan dokumentere denne fantastiske dagen på en unik og ekte måte. Hvis dette resonnerer med deres ønsker, ser jeg frem til å høre mer om deres kjærlighetshistorie og sammen skape tidløse minner fra den store dagen deres!

AUTENTISKE, VARME OG STEMNINGSFULLE MINNER 
FOTOGUIDE BRYLLUP.jpg
Black and White Now Booking Instagram Story.jpg

BRYLLUPSPAKKER

Brudepar skåler ved bryllupskaken i Santorini

Weekend

​​Mest for pengene - her får dere full pakke! 

Heldagsfoto i 10 timer på bryllupsdagen med 500 redigerte bilder inkludert! I tillegg har jeg inkludert 2 timer fotografering dagen før bryllupet, med 100 redigerte bilder inkludert! Bruk fotograferingen dagen før til å fange stemningen når dere møter gjestene før den store dagen eller la oss ta en magisk fotografering i solnedgangen så dere kan nyte tid alene før bryllupet!

 • Reisekostnader og overnatting er også inkludert i denne pakken!!! Det vil si at dette er den perfekte pakken for å forevige deres bryllups-weekend, hvor enn den skal være!

 • Kjærestefotografering i Kristiansand i forkant av bryllupet er inkludert.

 • ​Planleggingsmøter i forkant av bryllupet.

 • Bryllupsguide med tips til den store dagen!

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.

Brudepar danser i solnedgangen

Heldags

Bestselgeren som foreviger bryllupsdagen deres fra morgen til kveld! Det er en verdifull og evigvarende investering å velge heldagsfotografering på bryllupsdagen. Dere får 10 timer bryllupsfotografering inkludert og 500 redigerte bilder som er deres til evig tid. Dere kan slappe av og nyte hvert sekund av dagen og være trygge på at hvert verdifulle øyeblikk blir fanget og foreviget på en varm, autentisk og stemningsfull måte!

 • Kjærestefotografering i Kristiansand i forkant av bryllupet er inkludert.

 • Planleggingsmøter i forkant av bryllupet. Jeg hjelper dere med å lage en foto-tidslinje slik at fotografering fra dagen deres skal bli best mulig og gjenspeile deres historie. 

 • Bryllupsguide med tips til den store dagen.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.

Brudens forberedelser på Grand Hotell

Halvdags

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllupet.

 • Bryllupsguide.

 • 6 sammenhengende timer fotografering på dagen deres. Dere velger selv hvilke timer dere ønsker å dokumentere.

 • 300 redigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.

- NB: Denne pakken er ikke tilgjengelig på lørdager i sommersesongen.

Brudepar i vakker natur

Vielse + Portrett

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllupet.

 • Bryllupsguide.

 • Fotografering av vielse + 1t portrettfotografering før eller etter.

 • 150 redigerte bilder.

 • Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.

- NB: Denne pakken er ikke tilgjengelig på lørdager i høysesongen mai-sept. 

Image by Camille Brodard

BESTILL DIN DRØMMEFOTOGRAFERING

Fortell meg gjerne mer om dere to!

Abstrakt bilde av skog

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

HVORDAN BOOKER VI DEG SOM BRYLLUPSFOTOGRAF?

Send meg en mld for å høre om jeg er ledig på datoen deres. Fortell meg gjerne litt mer om dere og om dagen deres. Så avtaler vi et uforpliktende møte på teams for å bli bedre kjent. Det er viktig for meg at både dere og jeg føler at det er en god match før vi inngår noen avtale om kontrakt. 
Et reservasjonsgebyr på 50% og signert kontrakt er såklart nødvendig for å booke deres bryllupsdag inn i min kalender. 

HVOR LENGE I FORVEIEN BØR VI BOOKE?

Hovedsesongen fra mai-sept er spesielt populær for bryllupsfotografering, så det er lurt å booke så snart dere har bestemt dere for dato. 

 

REISER DU FOR BRYLLUPSFOTOGRAFERING?
Jeg elsker å reise og gjør det gjerne for å forevige heldagsfoto! Fotografering på nye lokasjoner gir meg så mye glede. Jeg har øye for de vakre detaljene og hvordan hver plass vil se ut gjennom mitt kamera. En fjelltur i vakkert landskap, et romantisk småbruk langt inne i dalen, en storby med mye liv eller eksotiske utenladsopplevelse. Jeg tar et tillegg på NOK 7000,- ink mva for reise og overnatting.

 

KAN DU BLI MED I FLERE TIMER ENN PAKKEN INKLUDERER?

Det er klart jeg kan! Da avtaler vi dette på forhånd så blir jeg med dere de ekstra timene dere ønsker.

Jeg tar NOK 1500,- per påbegynte halvtime.

 

HVILKET KAMERAUTSTYR BRUKER DU?

Jeg bruker profesjonelt kamerautstyr og objektiver fra Canon. Jeg har alltid med meg ekstra kamera, objektiver og mange ekstra batterier og minnekort. Mitt utstyr blir regelmessig oppdatert for å sikre at dere får de beste bildene

HVA GJØR DEG ANNERLEDES SOM FOTOGRAF?
Jeg ønsker at mine bilder skal være en unik blanding av kunst, dokumentering av øyeblikk slik de er, moderne - men samtidig tidløst og selvsagt gi et naturlig uttrykk. Jeg bruker naturlig lys så lenge det lar seg gjøre - for å skape romantiske og myke bilder. Jeg er opptatt av at fotografering skal være morsomt og behagelig for dere og vil veilede dere gjennom fotograferingen. 

 

HVA HVIS DET REGNER PÅ BRYLLUPSDAGEN?
Jeg tilpasser meg og flyter med hendelser som kan skje på dagen, inkludert dårlig vær. Jeg har alltid tanker om alternative steder klar for vår fotografering. Vått vær kan også skape magi i bildene, da vi finner ut at regnet virkelig får fram fargene i landskapet. Det kan gi noen fantastiske refleksjoner og stemningen blir ekte og herlig.

 

VIL DU HJELPE OSS MED Å FINNE FOTOLOKASJON?
Klart jeg vil! Jeg har vært på mange forskjellige lokasjoner og deler dem gjerne med dere. Når jeg drar til helt nye områder eller landsdeler, bruker jeg fordelene vi har av internett for å lete meg frem til de beste lokasjonene. 
Alle mine brudepar får tilsendt en fotoguide med tips til fotograferingen vi skal gjøre sammen!

KAN VI SPØRRE DEG OM TIPS TIL PLANLEGGINGEN?
Jeg hjelper dere mer enn gjerne! 
Alle mine brudepar får tilsendt en bryllups-guide der jeg har inkludert mange gode tips til planleggingen av dagen deres!

TRENGER DU OGSÅ MAT I BRYLLUPET?

Når jeg er med dere i 6t eller mer er det en forventning om at jeg også får en liten matrett. Jeg er takknemlig for enkel mat så lenge det er vegetarisk.

bottom of page