Kontakt meg

Så hyggelig at du ønsker å bruke meg som fotograf. Dette er min store lidenskap og jeg elsker å få lov til å forevige minnene til andre. For meg er det viktig at du har det gøy under fotograferingen og sitter igjen med gode minner fra dette. Det er ikke alle som er vant til å bli tatt bilder av, men jeg får stadig høre at jeg er flink til å få andre til å føle seg trygge foran kamera! Så det er bare å glede seg, for det gjør jeg!

Adele Grosås

Mail: adelegrosaas@outlook.com

Tlf: 48155914

Org nr: 915574092

Om meg

Hei, mitt navn er Adele Grosås.

Fotografering er min lidenskap og det har det vel egentlig vært hele livet. Jeg opptatt av at de rundt meg skal ha det godt og dette er selvfølgelig intet unntak i min jobb som fotograf. Når du har det godt med deg selv og de rundt deg så stråler ditt vesen og det vises i bildene.  Jeg er opptatt av at bildene mine skal skape en stemning, gi deg en følelse av at du er tilstede i øyeblikket når du ser på dem og ikke minst at brudeparet eller menneskene som tas bilder av er så komfortable og har det så bra at de ikke tenker så mye over at jeg er der og tar bilder av dem.

Jeg er utdannet sosionom siden 2016 og har de siste årene jobbet som miljøterapeut ved siden av fotograferingen. Det har alltid vært viktig for meg å hjelpe andre mennesker. 

Jeg bor i Kristiansand sammen med kjæresten. Jeg elsker å reise så jeg kommer gjerne til din destinasjon for å forevige de gode minnene!

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now