KONTAKT

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

"Fortell meg gjerne mer om dere og fotograferingen dere ønsker. Ved bryllupsfotografering er fotografen sammen med dere i mange timer og det er viktig at bildene er en gjenspeiling av dere. Dere vil huske bryllupsdagen som vakker og positiv, behagelig og morsom, og det får vi til når vi planlegger deres fotografering nettopp slik dere ønsker den. Hvis dere lurer på noe, så er det bare å spørre - jeg har mye kunnskap om bryllupsfoto og hjelper dere gjerne.

 

Bildene blir best når dere kan slappe av og være dere selv. Det handler om god kommunikasjon, tillit, følelsen av trygghet og tilstedeværelse. Når du har det godt med deg selv og de rundt deg så vises det så fint i bildene.

 

Velger dere meg som deres fotograf får dere en jordnær, positiv og kreativ person som er tilstede for dere, gir alt og er opptatt av at dere skal sitte igjen med de flotteste minnene fra deres dag. "

4Z7A1001.jpg
4Z7A1001.jpg

"Adele er en fantastisk fotograf som sørger for en naturlig og komfortabel situasjon som får frem nydelige og helhetlige bilder. Hun fanget både oss og dagen vår på en personlig og fin måte, vi er så takknemlige for jobben! Vi har opplevd god kommunikasjon hele veien, raske svar og mange gode forslag og råd underveis."

- Adine

"Helt fantastisk dyktig fotograf! Bildene ble super fine.
Veldig fornøyd med Adele."

- Rita

4Z7A6584.jpg

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography

Adele_G_Photopgraphy_Logo_60%_black.png

Adele Grosås

Mail: adelegrosaas@outlook.com

Tlf: 48155914

Org nr: 915574092

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now