top of page

Fotografering ligger
mitt
hjerte nært.

ADELE GROSÅS - FOTOGRAF

Min lille bedrift ble startet i 2015. Siden den gang har antall bryllupsfotograferinger blitt tresifret.

 

Det er i hovedsak bryllup og historier om kjærlighet jeg fanger med mitt kamera. Bildene jeg skaper er naturlige, lekne, ekte, varme og fulle av følelser. Dere skal føle dere trygge og ivaretatt foran kamera. Målet mitt er at dere alltid skal sitte igjen med en god følelse etter fotografering med meg.

Som person er jeg positiv, lett å bli kjent med, jordnær og takknemlig for de små tingene. Jeg er opptatt av å se hele menneske og være tilstede i øyeblikkene. 

Jeg bor i Kristiansand og reiser gjerne Norge på tvers eller til andre siden av kloden for å forevige deres kjærlighetshistorie. 

R6AG7744-2.jpg

TILBAKEMELDINGER

TILBAKEMELDINGER

"Vi hadde en fantastisk fotoopplevelse sammen med Adele. Fra første kontakt var hun utrolig skjønn, hyggelig og oppmerksom på hva vi ønsket. Vi følte oss godt ivaretatt gjennom hele prosessen, både før under og etter fotograferingen. Hun var rask og profesjonell, og fikk oss til å slappe av foran kameraet. Vi kunne heller ikke blitt mer fornøyd med resultatet, og hun har fått masse skryt for bildene hun tok av oss. Vi anbefaler henne på det varmeste."

Christina +  Erik

26.09.20

En historie verdt å forevige.

Noe av det vakreste med å ta bilder i bryllup er alle de nydelige menneskene som er en del av det. Det er en dag med følelser, latter, smil, samtaler, nydelig mat, fantastiske omgivelser og mye kjærlighet. Det ligger mye planlegging bak en så fin dag og det er nettopp denne planleggingen som gjør at dagen deres blir slik dere ønsker. Det er deres dag og dere vil huske den som en gjenspeiling av dere to!

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography

bottom of page