top of page
R6AG1908-3.jpg

AUTENTISKE, LIVLIGE, VARME OG STEMNINGSFULLE MINNER 

Hei, jeg er Adele

FOTOGRAFEN

Jeg er så glad i historier om kjærlighet! Bryllup faktisk noe av det fineste jeg vet om. For det er vel få steder hvor det er mer glede, positiv energi og kjærlighet enn nettop her. Det er en ære å få lov til å ta vare på så mange fine kjærlighetshistorier med kamera.

Jeg bor i Kristiansand sammen med min forlovede, sønnen vår og en energisk husky! Når jeg ikke tar bilder elsker jeg alt som er kreativt som håndarbeid og kunst. Jeg er også veldig glad i alt som gir meg god energi og endorfiner! Naturen søker jeg ofte til og denne tar også gjerne stor del i bildene jeg skaper. Som person er jeg positiv, energisk, utadvendt og jordnær. Jeg er opptatt av å se hele menneske og være tilstede i øyeblikkene i livet. 

 

Interessen for bryllupsfotografering startet 8år tilbake og siden den gang har antallet bryllupsfotograferinger blitt tresifret!
Wow, det er stas! 
Alle disse årene har gitt meg masse erfaring og den deler jeg gjerneBildene jeg skaper er naturlige, lekne, autentiske, varme og fulle av følelser. Jeg vil at dere skal kjenne dere fylt med kjærlighet og gode følelser når dere ser tilbake på den dagen. 

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av at de parene jeg følger skal sitte igjen med de beste minnene fra morgen til kveld. Det er også utrolig viktig for meg at dere kan slappe av og nyte hvert sekund av denne fine dagen! Dere skal føle dere trygge og ivaretatt når jeg tar bilder. Målet mitt er at dere alltid skal sitte igjen med en god følelse etter fotografering med meg.​ 

R6AG1973-3.jpg
thumbnail_4M6A0047.jpg
R6AG5558.jpg
R6AG5509.jpg

"Kan virkelig anbefale Adele G Photography, hun er en utrolig hyggelig og dyktig fotograf! Hun viser interesse for kundene sine, og tar magiske bilder! Vi hadde det så gøy med fotograferingen og kunne senke skuldrene med Adele som fotograf, hun er så trygg i det hun gjør. Vi er så fornøyd med valget og resultatene fra den store dagen vår!"

Helene og Morten

bottom of page