Fotografering ligger
mitt
hjerte nært.

ADELE GROSÅS - FOTOGRAF

Fotojobben var en drøm som ble til virkelighet for seks år siden. Siden den gang har antall bryllupsfotograferinger blitt tresifret. Det er en ære! Jeg er evig takknemlig for hver eneste kjærlighetshistorie jeg får ta del i.  Jeg gleder meg stort over disse fine menneskene jeg møter.

 

Bryllup og historier om kjærlighet gir meg så mye glede og jeg er så glad for at jeg får lov til å forevige disse fantastiske øyeblikkene som dere kan ha som minner for livet!  Jeg bryr meg om bryllupsdagen deres og vil gjøre alt jeg kan for at dere skal føle dere trygge og ivaretatt foran kamera. 

Jeg er en person som er opptatt av å ta vare på menneskene i livet mitt og løfte dem opp og frem.  Jeg er opptatt av å se mennesker og være tilstede i øyeblikkene. 

Jeg bor i Kristiansand og reiser gjerne Norge på tvers for å få lov til å ta del i deres kjærlighetshistorie. 

fotograf Kristiansand
Fotograf på Sørlandet

TILBAKEMELDINGER

TILBAKEMELDINGER

"Vi hadde en fantastisk fotoopplevelse sammen med Adele. Fra første kontakt var hun utrolig skjønn, hyggelig og oppmerksom på hva vi ønsket. Vi følte oss godt ivaretatt gjennom hele prosessen, både før under og etter fotograferingen. Hun var rask og profesjonell, og fikk oss til å slappe av foran kameraet. Vi kunne heller ikke blitt mer fornøyd med resultatet, og hun har fått masse skryt for bildene hun tok av oss. Vi anbefaler henne på det varmeste."

Christina +  Erik

26.09.20

En historie verdt å forevige.

Noe av det vakreste med å ta bilder i bryllup er alle de nydelige menneskene som er en del av det. Det er en dag med følelser, latter, smil, samtaler, nydelig mat, fantastiske omgivelser og mye kjærlighet. Det ligger mye planlegging bak en så fin dag og det er nettopp denne planleggingen som gjør at dagen deres blir slik dere ønsker. Det er deres dag og dere vil ønske den som en gjenspeiling av dere to!

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography