Om meg

Hei, så fint at du fant meg.

Kanskje vi har møttes før, eller kanskje dette er første gang du ser meg.  Det er viktig for meg å bli litt kjent med dem jeg tar bilder av så jeg kan få lov til å fortelle deres historie på en vakker og troverdig måte. 

Jeg er en person som er opptatt av å ta vare på menneskene i livet mitt og løfte dem opp og frem.  Jeg er opptatt av å se mennesker og være tilstede i øyeblikkene. Det var nok dette med min personlighet som gjorde at jeg gikk veien og ble sosionom, så jeg jobber altså litt med mennesker også ved siden av denne fantastiske jobben som fotograf.

Fotojobben var en drøm som ble til virkelighet for fem år siden. Siden den gang har jeg hatt gleden av å være flue på veggen i så mange fine bryllup og andre anledninger.  Jeg gleder meg stort over disse fine menneskene jeg møter. Bryllup og historier om kjærlighet gir meg så mye glede og jeg er takknemlig for at jeg får lov til å forevige disse fantastiske øyeblikkene og dele dem med dere!  Jeg bryr meg om bryllupsdagen deres og vil gjøre alt jeg kan for at dere skal føle dere trygge og ivaretatt foran kamera. 

Adele-AngelaBloemsaatLoveStoryPhotograph

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography

Adele Grosås

Mail: adelegrosaas@outlook.com

Tlf: 48155914

Org nr: 915574092

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now