top of page
Jente tar bilde med kamera
AUTENTISKE, VARME OG STEMNINGSFULLE MINNER 

Hei, jeg er adele

FOTOGRAFEN

Jeg er så glad i historier om kjærlighet! Bryllup noe av det fineste jeg vet om. Det er få steder hvor gleden, den positive energien, og kjærligheten stråler mer enn under bryllup. Det er en utrolig ære for meg å få lov til å ta vare på så mange hjertevarme kjærlighetshistorier gjennom kameraet mitt.

Jeg bor i Kristiansand sammen med min forlovede, sønnen vår og en energisk husky! Når jeg ikke tar bilder elsker jeg alt som er kreativt som håndarbeid og kunst. Jeg er også veldig glad i alt som gir meg god energi og endorfiner! Naturen søker jeg ofte til og denne tar også gjerne stor del i bildene jeg skaper. 

 

Som person er jeg positiv, utadvendt og jordnær. Jeg er opptatt av å se hele menneske og være tilstede i øyeblikkene i livet. Det er kanskje også derfor jeg valgte å utdanne meg til sosionom og trives så godt i arbeid med mennesker. Ved siden av fotojobben jobber jeg som karriereveileder når det ikke er høysesong for bryllup. Det kjennes godt å kunne hjelpe mennesker i ulike livssituasjoner!

 

For 10 år siden tok jeg bilder i mitt første bryllup og siden den gang har antallet bryllupsfotograferinger blitt tresifret! Alle disse årene har gitt meg masse erfaring og den deler jeg gjerne med mine brudepar. Bildene jeg skaper er naturlige, lekne, autentiske, varme og fulle av følelser. Jeg vil at dere skal kjenne dere fylt med kjærlighet og gode følelser når dere ser tilbake på den dagen. 

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av at de parene jeg følger skal sitte igjen med de beste minnene fra morgen til kveld. Det er også utrolig viktig for meg at dere kan slappe av og nyte hvert sekund av denne fine dagen! Dere skal føle dere trygge og ivaretatt når jeg tar bilder. Målet mitt er at dere alltid skal sitte igjen med en god følelse etter fotografering med meg.​​ 

Adele grosås som er fotograf og elsker å ta bilder.
P1118043.jpg
brudepar i kornåkeren
Brudepar i kornåkeren

"Kan virkelig anbefale Adele G Photography, hun er en utrolig hyggelig og dyktig fotograf! Hun viser interesse for kundene sine, og tar magiske bilder! Vi hadde det så gøy med fotograferingen og kunne senke skuldrene med Adele som fotograf, hun er så trygg i det hun gjør. Vi er så fornøyd med valget og resultatene fra den store dagen vår!"

Helene og Morten

bottom of page