PERSONVERNERKLÆRING

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Adele G Photography samler inn og bruker personopplysninger. Adele G Photography Adele Grosås er juridiske navn slik det er registrert i Brønnøysundregisteret. Organisasjonsnummer: 915574092.

HVEM ER ANSVARLIG?

Adele Grosås, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det daglige ansvaret og daglige oppgaver delegeres til Adele Grosås. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

HVILKE OPPLYSNINGER? 

På nettsiden kan hvem som helst ta kontakt med Adele G Photography via kontaktskjema. Ved utfylling av kontaktskjema skal det oppgis navn og e-post, og eventuelt telefonnummer og adresse. Ved bestilling av tjenester eller produkter bes også vedkommende oppgi adresse og ytterligere informasjon om oppdraget. 

HVORFOR? 

Opplysninger fra potensielle og eksisterende kunder brukes kun til kommunikasjon mellom Adele G Photography og vedkommende som tar kontakt. Opplysningene brukes kun til kommunikasjon rundt forespurt info eller oppdrag fra potensielle og eksisterende kunder. Informasjonen jeg innhenter fra deg i forbindelse med din forespørsel, lagres i min epost.

 

Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter lov om personopplysninger av 14. april 2000 nr. 31 § 8 og EUs personverndirektiv 95/46/EF artikkel 7, fordi behandling av personopplysninger er nødvendig for å gjennomføre bestillinger (personopplysningsloven § 8 a)) og personverndirektiver artikkel 7 b))

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med bestilling av informasjon, tjenester eller varer. Behandlingsgrunnlaget er i disse tilfellene samtykke fra eller avtale med deg, med mindre noe annet er spesifisert. 

 

ARKIVERING, SLETTING OG TREDJEPARTER

Alle oppgitte personopplysninger, kontrakter og oppdragsbeskrivelse fra eksisterende og potensielle nye kunder lagres et online CRM-system (Studio Ninja) lokalisert utenfor EU/EØS. Informasjon og opplysninger oppbevares og lagres fra de er mottatt av Adele G Photography og inntil kunde ber Adele G Photography slette opplysninger. Studio Ninja sin personvernerklæring finner du her: www.studioninja.co/privacy-policy/ 

Opplysninger registreres også inn i vårt regnskapssystem hos www.conta.no og videresendes til integrerte inkassoselskap (Svea og Kravia) om nødvendig.

Bilder arkiveres på eksterne harddisker på Adele G Photography sitt kontor.

For å levere bildefiler til deg, bruker jeg tjenesten Pic-Time. Bildene dine sendes til deg i et privat web-galleri. Dine bilder, ditt navn og din e-post kan bli lagret i dette systemet. Du kan i etterkant bestille produkter i pic-time dersom du ønsker.

Informasjonen din er alltid beskyttet av passord.

 

RETTIGHETER

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Adele G Photography har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Adele G Photography sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Adele G Photography ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre og interesser. Informasjonen brukes også til til analyseformål. 

 

KONTAKT

adelegphotography@outlook.com

+47 48155914

Freyasdalsveien 11b,

4631 Kristiansand