top of page

Bryllup i Lofoten


Brudepar som danser i solnedgangen i Lofoten


Laila og Kristoffer giftet seg i idylliske Bøstad, midt i hjertet av Lofoten. Deres bryllup i Lofoten var en drømmedag, med solen som strålte fra morgen til kveld og hver detalj nøye planlagt. Dagen startet med Kristoffer og hans forlovere som hygget seg i brorens hjem. Latteren satt løst, og stemningen var fylt med glede og forventning.



Brudgommens detaljer i et bilde

Klokke, sko og knapphullsblomst

mansjettknapper til brudgom

brudgom og forlovere gjør seg klare

brudgom knepper igjen knappene

brudgom fikser på klokke

brudgom og forlovere spente før vielsen

forberedelser  i majestetiske omgivelser i Lofoten

brudgom drømmer seg bort


Hjemme i brudeparets hus samlet Laila sine nærmeste venninner til en hjertevarmende frokost. Bordet var dekket og det ble servert nydelig fromasj pyntet med friske bær og vaniljekrem. Mens morgenlyset sildret gjennom vinduene, koste jentene seg og gledet seg over at det endelig var Laila og Kristoffer sin store dag.



brudens detaljer på bryllupsdagen

brudesko, smykke, ring og kleshenger

ringboks med initialer på


bruden spiser frokost

bruden steller seg i eget hjem

bruden blir sminket før bryllupsdagen

bruden ler og er glad

nærbilde av brudens sminke

fromasj, rose vin, kaffe, jordbær

snacks til jentene før bryllupet

pent dekket bord

fromasj med jordbær og vaniljesaus

brudens ring og vannmelon


bruden smiler vakkert

bruden og venninner nyter en rolig morgen sammen

skål for bryllupsdagen

bruden får gaver av venninnene

brudekjole hengt på en knagg i stuen

bruden gjør seg klar for å ta på seg brudekjolen

brudens slør settes på.

bruden får hjelp med å kneppe kjolen


I Borge kirke samlet venner og familie seg, alle kledd til fest og klar til å feire Laila og Kristoffer sin kjærlighet. Vielsen var magisk, med rørende musikk og taler som fikk tårene til å trille. Alt falt på plass perfekt for det nygifte paret, og deres kjærlighet strålte sterkt gjennom hele seremonien.



brudgom venter spent sammen med forlover

bruden og hennes mor ankommer kirken

bruden blir fulgt opp av sin mamma

brudens mor får klem av brudgom

brudeparet under vielsen

musikkinnslag i vielsen

bryllup i borge kirke i lofoten

brudepar som kysser i kirken

brudeparet hører vakker musikk i kirken

hånd i hånd til evig tid

brudeparet kysser på vei ut kirkegulvet


Etter den høytidelige vielsen samlet Laila og Kristoffer gjestene for å ta gruppebilder sammen med den strålende gjengen som hadde kommet for å feire dem. Med en grundig planlagt liste for å effektivisere fotograferingen, ble stemningen fylt av latter og god energi.



gruppefotografering i bryllup

brudgom og kompisene på fotografering

bruden og hennes forlovere stråler i lofoten


Deretter dro vi avsted for å fange de uforglemmelige øyeblikkene gjennom bryllupsbildene. Vi stoppet ved Lailas barndomshjem, som lå kun et steinkast unna kirken og var omkranset av en fortryllende natur. Her kunne brudeparet vandre fritt, omfavnet av den vakre omgivelsen, med deres forlovere ved sin side. Det var en tid fylt med latter, dans, kjærlighet og øyeblikk av intimitet.



bruden som tar seg til håret og forlovere som hjelper med kjole og slør

endelig gift

vakker bukett til bruden

brud og forlovere i lofoten

brudepar og forlovere

surfebryllup i lofoten

gammel bryllupsbilder med surfebrett

brudepar ser på hverandre i blomsterengen

vakkert brudepar i solskinn

brudgom kysser bruden på pannen

brudgom kysser brud i nakken








Før brudeparet ankom bryllupslokalet, tok jeg meg tid til å fange inn detaljene både fra naturen rundt og fra selve lokalet. Det var god stemning blant gjestene som sto spent og ventet på brudeparet.









Brudeparet ankom bryllupslokalet til jubel fra gjestene og startet feiringen med å åpne bryllupskaken sammen med alle nære og kjære. Å nyte en himmelsk gulrotkake i det strålende været, omringet av den majestetiske naturen i Lofoten og omgitt av sine nære venner og familie, var virkelig en opplevelse uten like, og en stor suksess!








Vi fortsatte festen til den mest fortryllende gymsalen jeg noensinne har sett. Laila vet virkelig hvordan hun skulle skape en magisk atmosfære. Brudeparet hadde forvandlet gymsalen til et nydelig bryllupslokale. Bordene var dekket med frodige sommerblomster og antikke lysestaker. De serverte de mest delikate tapasrettene, og gjestene kunne forsyne seg så mye de ønsket.














Brudeparet delte rørende taler med hverandre, og Kristoffer, med sitt musikalske talent, hadde til og med komponert en vakker sang dedikert til sin elskede kone. Det var en opplevelse av nærhet og rørende kjærlighet. Gjestene bidro også med taler, sanger og underholdning til ære for det nygifte paret, og det ble en kveld fylt av uforglemmelige øyeblikk og kjærlighet.

















De feiret bryllup i Lofoten der solen aldri helt går ned om sommeren. Det er bare en knapp time eller to med mørke før lyset vender tilbake. Det var akkurat i dette magiske øyeblikket vi trådte ut for å forevige det nydelige brudeparet i solnedgangens varme glød.











På veien tilbake til lokalet hadde gjestene samlet seg og dannet de to rader som holdt stjerneskudd i hånden, klare til å ønske brudeparet velkommen tilbake til lokalet med en strålende hyllest. Og der kom de, dansende inn til lokalet, omgitt av en aura av kjærlighet, musikk og jubel.








Kvelden ble avsluttet med brudevalsen, etterfulgt av en eksplosjon av liv på dansegulvet. Det var en uforglemmelig dag, fylt med latter, dans og uendelig kjærlighet. Jeg er takknemlig for å ha fått lov til å være en del av denne episke bryllupsfesten og forevige hvert eneste magiske øyeblikk. 





Det har vært så fint å bli kjent med Laila og Kristoffer. Dere to deler en helt unik kjærlighet og er så gode mot alle rundt dere! Gleder meg til vi ses igjen!

bottom of page