top of page
R6AG4975_edited_edited.jpg
R6AG5673.jpg
R6AG0873.jpg
201A2742.jpg
R6AG4869.jpg

Det er viktig for dere at også familiebildene deres forteller en historie om nettop denne epoken i livet deres. Dere ønsker at vi går en tur sammen på en vakker plass også er jeg med dere og fanger øyeblikkene som de er. Dere kan godt få noen enkle instrukser underveis, men det viktigste for dere er å føle at fotograferingen er en god opplevelse for store og små. 

Dere kan ta kontakt via knappen under og fortelle meg hvem dere er og hvilke type bilder dere ønsker. Er det familien, barna, deg og kjæresten, gravidbilder eller nyfødt? Fortell meg gjerne hvilke ønsker dere har for fotograferingen. Etter dialog får dere tilsendt kontrakt på mail og tiden blir holdt av i kalenderen til dere!

Dersom dere ønsker en naturlig hjemmefotografering i deres naturlige omgivelser vil jeg gjerne komme til deres lokasjon. Det er også mulig for dere å benytte mitt enkle hjemmestudio (se bilde 3 over) som passer for fotografering av de minste i familien.

Etter fotograferingen vil dere få tilgang til et digitalt visnings-galleri der dere selv velger ut deres favorittbilder. Galleriet inneholder opptil 50 bilder. Når dere har sett gjennom de fine bildene gir dere meg beskjed om hvilke bildefiler dere ønsker å kjøpe fra fotograferingen. Se mer informasjon om priser under. Bildene leveres i høy oppløsning, redigert i farge og sorthvitt.

PORTRETTFOTO

- Fotografering 60min,
 

Passer utmerket til familiefotografering, foto av barn eller søsken, kjærestefoto eller enkeltportretter.

Pris 1998,- ink mva.
 

 

Bildepakker kjøpes i tillegg:

- 10 bilder   - kr 4000,-

- 20 bilder  - kr 7000,-

- Hele visningsgalleriet  - kr 12 000,-

AUTENTISKE, LIVLIGE, VARME OG STEMNINGSFULLE MINNER 

R6AG1378.jpg

"En bra fotograf som får en att känna sig bra och ett väldigt bra bemötande. Bilder som jag är mer än nöjd med. Skulle rekommendera Adele till alla jag känner.
Tusen tack!"

Emil + Robin

Image by Camille Brodard

BESTILL portrettfoto

Fortell meg gjerne mer dere!

R6AG4785_edited.png
bottom of page