4Z7A2775.jpg

VELG FOTOGRAFERING

For priser og mer informasjon om portrett fotografering - last ned prislisten under. 

4Z7A7109-2.jpg

BESTILL FOTOGRAFERING

Ønsker du å bestille fotografering? Lurer du på noe annet rundt fotograferingen?

STORFAMILIEN

Samle storfamilien til en fotografering. Vi setter av god tid så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og barnebarn.  I denne pakken kan storfamilien samles og ta noen bilder samlet og noen bilder av hver familie for seg. Dere kan velge hvor dere ønsker å ta bildene og ønsker dere noen tips så hjelper jeg gjerne. 

4Z7A5071.jpg

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography

R6AG5349.jpg

KJERNEFAMILIEN

Familiebilder er minner for livet og det er gøy å se tilbake på ettersom man forandrer seg med årene. Dette er en fantastisk fin gave å gi til de eldste i familien, de setter ekstra pris på å kunne ha et godt minne der dere alle er samlet.

Samle foreldre og barn og ta bilder som vil gi dere minner for livet og som er gøy for barna å se tilbake på når de blir eldre. Dere kan velge hvor dere ønsker å ta bildene og ønsker dere noen tips så hjelper jeg gjerne. 

GRAVID

Snart får dere et nytt familiemedlem - gratulerer så mye. Dere ønsker å forevige denne spesielle tiden sammen. Ventetiden er vakker og det er en fin tid å se tilbake på med noen flotte foto minner. Dere har kanskje sett for dere et sted hvor dere ønsker å ta disse bildene, eller kanskje dere har noen tanker om hvordan det skal se ut.

Noen ønsker å ta bildene tidlig i graviditeten, rundt uke 12-16 slik at de kan bruke bildene for å dele med sine nære at de snart får et nytt familiemedlem. Mange ønsker å ta bildene rundt uke 28, når magen er synlig og det ikke er lenge til den lille skatten kommer til verden. Det er helt opp til dere når dere ønsker å forevige denne fine tiden. 

Mange ønsker også å bestille gravidfotografering + nyfødtfotografering. Send meg en melding så hjelper jeg dere å planlegge og forevige denne fine tiden. 

4Z7A6043.jpg
4Z7A0534-2.jpg

NYFØDT

Gratulerer så mye med det et nytt familiemedlem.

Innen 2 uker er gått har det skjedd mye og det tas bilder av den nyfødte så snart som mulig. Det er en travel tid med mange nye inntrykk og jeg vil gjøre mitt beste for å tilrettelegge etter deres og barnets behov. Bildene kan vi ta hjemme hos dere så barnet kan føle seg trygt og ivaretatt. Det er også helt nydelig å ta nyfødtbildene ute der naturen blir en vakker bakgrunn til disse bildene. 

ENKELTPORTRETT

Flere tar nå bilder av barn i alle ulike aldre. Det kan jeg hjelpe dere med. Bildene kan vi ta ute i naturen eller hjemme hos deg.

Ønsker du å ta bilder av en voksen person. Kanskje du ser for deg en lokasjon ute i naturen, eller kanskje du ønsker å ta bilder i et mer urbant bymiljø? Det er også mulighet for å ta bildene hjemme hos deg eller i et lokale du har sett for deg.

4Z7A0860-2.jpg
4Z7A2216-2.jpg

KJÆRESTER

Så heldig du er som har funnet et menneske som gjør deg lykkelig og som gjør livet ditt enda bedre. Gode minner og vakre øyeblikk sammen vil dere selvfølgelig forevige. Bildene kan vi ta ute i naturen eller hjemme hos dere.

BEDRIFT

Ønsker du å bestille bedriftsfotografering? Kanskje du nylig har startet din egen bedrift og trenger noen flott bilder av lokale og dine ansatte? Eller kanskje dere aldri har tatt bilder sammen tidligere og har funnet ut at det nå er på tiden å forevige den gode gjengen dere er på jobb!

Jeg hjelper dere gjerne med dette.

4Z7A3951.jpg