Storfamilien

Ta kontakt for prisliste.

Samle storfamilien til en fotografering. Vi setter av god tid så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og barnebarn.  I denne pakken kan storfamilien samles og ta noen bilder samlet og noen bilder av hver familie for seg. Dere kan velge hvor dere ønsker å ta bildene og ønsker dere noen tips så hjelper jeg gjerne.  Dette er også en fin pakke å velge dersom to familier ønsker å ta familiebilder sammen og hver for seg.

4Z7A5071.jpg

Bryllupsfotograf på Sørlandet / Tilgjengelig i hele Norge / Adelegphotography

4Z7A8232.jpg

Kjernefamilien

Ta kontakt for prisliste.

Familiebilder er minner for livet og det er gøy å se tilbake på ettersom man forandrer seg med årene. Dette er en fantastisk fin gave å gi til de eldste i familien, de setter ekstra pris på å kunne ha et godt minne der dere alle er samlet.

Samle foreldre og barn og ta bilder som vil gi dere minner for livet og som er gøy for barna å se tilbake på når de blir eldre. Dere kan velge hvor dere ønsker å ta bildene og ønsker dere noen tips så hjelper jeg gjerne. 

GRAVID

Ta kontakt for prisliste.

Snart får dere et nytt familiemedlem - gratulerer så mye. Dere ønsker å forevige denne spesielle tiden sammen. Ventetiden er vakker og det er en fin tid å se tilbake på med noen flotte foto minner. Jeg hjelper dere gjerne med å forevige denne fine tiden. Dere har kanskje sett for dere et sted hvor dere ønsker å ta disse bildene, eller kanskje dere har noen tanker om hvordan det skal se ut. Send meg en melding så hjelper jeg dere å planlegge og forevige denne fine tiden.

Mange ønsker også å bestille gravidfotografering + nyfødtfotografering. Ta kontakt for tilbudspris på dette.

4Z7A9691.jpg
4Z7A0129.jpg

NYFØDT

Ta kontakt for prisliste.

Gratulerer så mye med det et nytt familiemedlem.

Innen 2 uker er gått har det skjedd mye og det tas bilder av den nyfødte så snart som mulig. Det er en travel tid med mange nye inntrykk og jeg vil gjøre mitt beste for å tilrettelegge etter deres og barnets behov. Bildene kan vi ta hjemme hos dere så barnet kan føle seg trygt og ivaretatt. 

ENKELTPORTRETT

Ta kontakt for prisliste.

Flere tar nå bilder av barn i alle ulike aldre. Det kan jeg hjelpe dere med. Bildene kan vi ta ute i naturen eller hjemme hos deg.

Ønsker du å ta bilder av en voksen person. Kanskje du ser for deg en lokasjon ute i naturen, eller kanskje du ønsker å ta bilder i et mer urbant bymiljø? Det er også mulighet for å ta bildene hjemme hos deg eller i et lokale du har sett for deg.

4Z7A0860-2.jpg
4Z7A2216-2.jpg

KJÆRESTER

Ta kontakt for prisliste.

Så heldig du er som har funnet et menneske som gjør deg lykkelig og som gjør livet ditt enda bedre. Gode minner og vakre øyeblikk sammen vil dere selvfølgelig forevige. Bildene kan vi ta ute i naturen eller hjemme hos dere.

BEDRIFT

Ta kontakt for prisliste.

Ønsker du bilder av hus, leilighet, hytte eller annet lokale?

Ønsker du å ta bilder av menyen ved din restaurant?

Kanskje du trenger noen gode bilder i forbindelse av åpning av ny nettside eller nytt lokale?

Send meg en melding så kan vi planlegge fotografering av din bedrift.

4Z7A3951.jpg
Adele_G_Photopgraphy_Logo_60%_black.png

Adele Grosås

Mail: adelegrosaas@outlook.com

Tlf: 48155914

Org nr: 915574092

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now