KLASSISK
PORTRETTFOTO

6000,-

Dette er den mest populære portrettfoto pakken jeg tilbyr. Jeg hjelper dere gjerne med tips til vakre steder å forevige gode minner.

Denne pakken brukes ofte til fotografering av kjernefamilien, kjærester, gravide, baby og enkeltportretter.

1 time fotografering

1 lokasjon

10 høyoppløselige filer

Digitalt galleri

EKSTRA BILDEFILER:

+ 1 BILDE = 500KR

+ 10 BILDER = 3000KR

+ 20 BILDER = 4000KR

PORTRETTFOTO
PLUSS
13 000,-

Trenger dere litt mer tid og flere bilder fra fotograferingen? Da er dette pakken dere velger. Dette er pakken for dere som f.eks skal ta bilder av storfamilien, venninnegjengen eller kollegagjengen. 

Velger dere denne pakken har vi tid til å ta bilder av mange ulike kombinasjoner og flere bildefiler. 

1t, 30min fotografering

1 lokasjon

40 høyoppløselige filer

Digitalt galleri

STORFAMILIEN

Samle storfamilien til en fotografering. Vi setter av god tid så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og barnebarn.  I denne pakken kan storfamilien samles og ta noen bilder samlet og noen bilder av hver familie for seg. Dere kan velge hvor dere ønsker å ta bildene og ønsker dere noen tips så hjelper jeg gjerne. 

4Z7A5071.jpg
R6AG5349.jpg

KJERNEFAMILIEN

Samle foreldre og barn og ta bilder som vil gi dere minner for livet og som er gøy for barna å se tilbake på når de blir eldre. Dette er en fantastisk fin gave å gi til de eldste i familien, de setter ekstra pris på å kunne ha et godt minne der dere alle er samlet.

GRAVID

Ventetiden er vakker og det er en fin tid å se tilbake på med noen flotte foto minner. Dere har kanskje sett for dere et sted hvor dere ønsker å ta disse bildene, eller kanskje dere har noen tanker om hvordan det skal se ut.

 Mange ønsker å ta bildene rundt uke 28, nå er magen synlig og det ikke er lenge til den lille skatten kommer til verden. Det er helt opp til dere når dere ønsker å forevige denne fine tiden. 

Book nyfødtfotografering etter du har tatt gravidbilder å få 20% avslag på nyfødtfotograferingen. 

Jeg har 50 kjoler til utlån med noe for enhver størrelse og smak.

4Z7A6043.jpg
R6AG1712.jpg

NYFØDT

Gratulerer så mye med det et nytt familiemedlem.

Innen 2 uker er gått har det skjedd mye og det tas bilder av den nyfødte så snart som mulig. Det er en travel tid med mange nye inntrykk og jeg vil gjøre mitt beste for å tilrettelegge etter deres og barnets behov. Bildene kan vi ta hjemme hos dere så barnet kan føle seg trygt og ivaretatt. Det er også helt nydelig å ta nyfødtbildene ute der naturen blir en vakker bakgrunn til disse bildene. 

ENKELTPORTRETT

Ønsker du å ta bilder av en person. Kanskje du ser for deg en lokasjon ute i naturen, eller kanskje du ønsker å ta bilder i et mer urbant bymiljø? Det er også mulighet for å ta bildene hjemme hos deg eller i et lokale du har sett for deg.

4Z7A0860-2.jpg
R6AG1267.jpg

KJÆRESTER

Så heldig du er som har funnet et menneske som gjør deg lykkelig og som gjør livet ditt enda bedre. Gode minner og vakre øyeblikk sammen vil dere selvfølgelig forevige. Bildene kan vi ta ute i naturen eller hjemme hos dere.

BEDRIFT

Ønsker du å bestille bedriftsfotografering? Kanskje du nylig har startet din egen bedrift og trenger noen flott bilder av lokale og dine ansatte? Eller kanskje dere aldri har tatt bilder sammen tidligere og har funnet ut at det nå er på tiden å forevige den gode gjengen dere er på jobb!

Jeg hjelper dere gjerne med dette.

4Z7A3951.jpg