top of page

Ekte og stemningsfulle bryllupsbilder

Jeg vil at dere skal sitte igjen med de fineste minnene fra dagen deres - Ekte og stemningsfulle bryllupsbilder!Bryllupsfotograf fra Kristiansand.

Som en erfaren bryllupsfotograf, vil jeg dele inspirasjonen og gleder jeg har tatt med meg gjennom å dokumentere andres spesielle øyeblikk. Gjennom årene har jeg samlet en mengde erfaringer som jeg deler med mine brudepar. Mine bilder søker å fange øyeblikkene på en naturlig, leken og autentisk måte. Jeg ønsker at bildene skal være fylt med varme og følelser, slik at når dere ser tilbake på bryllupsdagen, blir dere overveldet av kjærlighet og gode minner.


Gjennom denne bloggen ønsker jeg å gi dere et innblikk i min hverdag som bryllupsfotograf. Her vil jeg dele nyttige tips, inspirasjon fra fantastiske bryllup jeg har hatt gleden av å dokumentere, samt andre tanker og ideer som faller meg inn. Nå som jeg går inn i mitt tiende år som bryllupsfotograf, føler jeg at det er på tide å dele mer av de fantastiske øyeblikkene jeg er så heldig å få være en del av!Fotograf som veileder parene gjennom fotograferingen.
Liker meg best bak kamera der jeg kan skape kunst og veilede parene mine gjennom en hyggelig fotografering. Men det er viktig å av og til stille seg på andre siden for å kjenne hvordan det føles når livet blir dokumentert!


Litt om meg!

Jeg bor i Kristiansand sammen med min forlovede, vår sønn og vår energiske husky. Når jeg ikke befinner meg bak kameraet, er jeg lidenskapelig opptatt av alt som er kreativt, enten det er håndarbeid eller kunst. Jeg søker også etter aktiviteter som gir meg positiv energi og endorfiner, og naturen er ofte min kilde til inspirasjon – noe som gjenspeiles i mange av bildene jeg skaper.


Reiser gjerne til deres drømmedestinasjon!

Selv om Kristiansand er min hjemby så er jeg ikke vanskelig å be når det kommer forespørsler fra andre fantastiske destinasjoner! Reiser gir meg så mye inspirasjon og glede. Denne jobben tar meg til helt fantastiske plasser i Norge og i utlandet. Det gir ekstra stor glede å skape magi på et helt spesielt sted som har ekstra betydning for brudeparet.Jobben som bryllupsfotograf gir meg så enormt med energi, glede og inspirasjon i livet!
Jobben som bryllupsfotograf gir meg så enormt med energi, glede og inspirasjon i livet!

Jeg ser frem til å ta dere med på en reise gjennom mine opplevelser som bryllupsfotograf. Håper at denne bloggen kan være en kilde til inspirasjon og glede for dere som planlegger deres eget bryllup eller bare elsker å utforske verdenen av fotografiske øyeblikk. Med et hjerte fylt av lidenskap for mitt arbeid og en stadig voksende kjærlighet til å fange øyeblikkene som betyr mest, ser jeg frem til å fortsette denne spennende reisen sammen med dere. Takk for at dere titter innom og lar dere inspirere!

Bryllupsfotograf som smiler over at hun har verdens beste jobb!
Bryllupsfotografering er definitivt verdens beste jobb!


Planlegger du bryllup og ønsker å komme i kontakt for å snakke om fotograferingen av deres drømmedag så er du hjertelig velkommen til å TA KONTAKT! Det hadde vært fantastisk å få lov til å skape ekte og stemningsfulle bryllupsbilder for dere også!

Legg igjen en kommentar eller send meg en melding om det er spesifikt innhold dere ønsker at jeg skal dere med dere.

Yorumlar


bottom of page