top of page

Nydelig bryllup med utevielse på Vigeland Hovedgård i KristiansandSpenningen hang i luften da Ørjan og hans to forlovere startet dagen med forberedelser på Ernst Hotell i Kristiansand. Samtidig tok Line og hennes to forlovere plass i en bryllupssuite på samme hotell. Det var avslappet og god stemning og Line og Ørjan var begge spent på den store dagen de hadde i vente.

Denne dagen strålte solen fra morgen til kveld. Brudeparet hadde planlagt en utevielse på Vigeland hovedgård. Den store plenen ble forvandlet til den perfekte lokasjonen for en utevielse. Omringet av hvite stoler og en blomsterportal som rammet inn vårt øyeblikk, sa de ja til resten av livet sammen, og ble feiret med en konfettifylt utgang.


Bryllupskaken ble servert som er apertiff sammen med deilig drikke. Kaken var tre etasjer høy og fylt med tre forskjellige lag: sjokoladekake med oreokrem, sjokoladekake med espressokrem og gulerotkake med ostekrem.Deretter dro brudeparet og deres forlovere, til en privat gård for å fange bryllupsportrettene i de vakreste omgivelsene. Forloverne skapte god stemning og det var et fint avbrekk i dagen.Da brudeparet kom tilbake til festlokalet, ble de møtt av deres gjester, klare til å hylle dagen deres med latter og glede. Det var taler, latter, sang og god stemning. Toastmasterne hadde en naturlig kontroll over dagen og alt ble slik brudeparet hadde drømt om. En nydelig treretters middag ble servert og gjestene hygget seg i det flotte lokalet på Vigeland Hovedgård.Mens solen var på vei ned dro vi ut for å fange de siste solstrålene som malte naturen med de fineste farger.Tilbake i lokalet danset brudeparet sin første dans som ektefolk, etterfulgt av et vakkert kakebord. Kvelden ble avsluttet med en sabla fest! Fra morgen til kveld, fra forberedelser til dans, var det en dag fylt med magi og kjærlighet. Tusen takk for at jeg fikk æren av å forevige deres fine dag.Commentaires


bottom of page