top of page

Mikrobryllup med båt-sightseeing over OslofjordenStian og Jack hadde planlagt bryllupsfest på båt med kun nærmeste familie tilstede. Et mikrobryllup med båt-sightseeing over Oslofjorden var helt perfekt for dagen deres. Paret bor til vanlig i London og denne helgen hadde de samlet sine aller nærmeste i Oslo for å feire kjærligheten! Mikrobryllup kan virkelig være en unik opplevelse som lar deg fange essensen av kjærligheten og samholdet på en uforglemmelig måte.Forberedelser på Grand Hotel:

På den store dagen gjorde Stian og Jack forberedelsene på deres elegante hotellrom på Grand Hotel i Oslo. Sammen hjalp de hverandre med de siste detaljene, ivrige etter å begynne sitt livs eventyr sammen. Mens de satt sammen på rommet, omfavnet av spenningen og kjærligheten, gjorde de seg klare for det som skulle bli en uforglemmelig dag.

Ute på den terrassen nøt gjestene solens varme stråler og den vakre utsikten, omgitt av latter og gode samtaler. Mens de hygget seg i solsteiken, delte de øyeblikk av glede og forventning, og lot seg begeistre av atmosfæren som omringet dem.


Vi tok en kort fotografering i hjertet av Oslo før vi dro avsted til seremonien på Rådhuset!


Seremoni på Rådhuset:

Rådhuset, med sin praktfulle arkitektur og historiske betydning, var det perfekte bakteppet for deres kjærlighetsbekreftelse. På vei til Rådhuset, følte paret seg fylt av spenning og forventning, vel vitende om at de snart ville si de magiske ordene som ville binde dem sammen for alltid. Familien og gjestene fulgte med, fylt av glede og støtte for det lykkelige paret. Den uken var det Pride i Oslo og regnbueflaggene strålte rundt dem!

Seremonien var en følelsesladet begivenhet, fylt av løfter om kjærlighet og forpliktelse. Stian og Jack utvekslet ringer og løfter. Etter at de hadde sagt "ja" til hverandre, ble de ønsket velkommen som et nygift par av sine jublende gjester.

Båttur på Oslofjorden:

Ekteparet hadde forberedt en uforglemmelig opplevelse for sine gjester ved å bestille båten Grace, som skulle ta dem på en guidet tur over det spektakulære landskapet til Oslofjorden. Fra dekket av båten kunne de se den nydelige Oslofjorden, mens havet glitret rundt dem i solskinnet. Dette var uten tvil den varmeste sommerdagen det året, og den varme brisen strøk over deres ansikter mens de tok inn den storslåtte naturen.

Mens båten gled gjennom det klare vannet, ble gjestene tatt imot av det hyggelige mannskapet som serverte bobler i glassene og herlige småretter. Latter fylte luften, og stemningen var elektrisk mens gjestene delte øyeblikk av glede og fellesskap på dekket. Brudeparet ble overøst med flotte taler og ord fra sin nærmeste familie.
Minneverdige øyeblikk:

Mens båten seilte rolig på fjorden, tok vi oss en runde for å fange portrettene til det strålende paret. Hvert øyeblikk var vakkert, og den intime settingen tillot dem å virkelig være til stede og nyte hvert eneste sekund av feiringen. Med solen som skinte over dem og kjærligheten som fløt i luften, var dette ikke bare en båttur, det var en reise gjennom deres nye kapittel sammen.Tusen takk for denne fine turen med dere! Jeg håper vi treffes igjen en dag!Comentários


bottom of page